Hallo!

Wij zijn Yaelle en Dieuwke, twee meiden uit 6 VWO. Dit schooljaar moeten wij een profielwerkstuk maken waarbij we ook een onderzoek moeten uitvoeren. Ons profielwerkstuk gaat over de tekenwijze van autistische kinderen tussen de 7 en 12 jaar oud.

Om ons onderzoek zo betrouwbaar mogelijk te maken hebben wij veel tekeningen nodig. Dus heeft u een kind met autisme in deze leeftijdsgroep die een tekening voor ons zou willen maken, zouden wij daar heel blij mee zijn!

Het is de bedoeling dat het kind een persoon tekent (eventueel mag dit ook een tekenfilmfiguur etc zijn). Het kind mag hierbij zelf weten wie hij/zij tekent en wat hij/zij er omheen wil tekenen.

Als u uw medewerking zou willen verlenen zouden wij graag een foto van de tekening(en) willen ontvangen, dit kan gestuurd worden naar het emailadres yaelle.q@gmail.com Hierbij zouden wij dan wel nog graag willen weten of het kind een jongen of een meisje is, wat de leeftijd is en wie het kind zelf zegt getekend te hebben.

Mocht u nog oudere tekeningen hebben die uw kind heeft gemaakt toen hij/zij tussen de 7 en 12 jaar oud was zouden wij deze ook graag ontvangen met de bijbehorende informatie.

Bedankt voor het lezen van onze oproep en we hopen op uw medewerking!

Groetjes,

Yaelle en Dieuwke